Το πιο must φθινοπωρινό μακιγιάζ

Το φθινόπωρο είναι μία μεταβατική εποχή που αγαπάμε ιδιαιτέρως. Ειδικά αν κάνουμε λόγο για τον τομέα του μακιγιάζ, και σε ποιον δεν αρέσουν οι φθινοπωρινές τάσεις και αποχρώσεις; Σε κάνουν να αφήσεις πίσω σιγά σιγά τα καλοκαιρινά χρωματιστά make up looks και σε προετοιμάζουν κατάλληλα για τις πιο σκούρες και γοητευτικές αποχρώσεις του χειμώνα που ακολουθεί. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε ένα από τα αγαπημένα μας μακιγιάζ για αυτήν την εποχή. 

  • Η βάση

Για να πετύχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που θα κρατήσει πολλές ώρες και θα σταθεί σε όλες σου τις δραστηριότητες το πρώτο βήμα του μακιγιάζ δεν είναι άλλο από την πούδρα. Πέρασέ την σαν βάση από όλο σου το πρόσωπο χωρίς να βάλεις πολλές στρώσεις, δεν το χρειάζεσαι. Συνέχισε, βάζοντας ρουζ στα ζυγωματικά σου και σβήνοντάς το προς τα έξω. Τελειοποίησε τη βάση του προσώπου σου με την υπέροχη λάμψη που θα σου χαρίσει το highlighter. Μην ξεχνάς να το απλώνεις καλά, ακόμα και να το αναμείξεις με το ρουζ σου.

  • Τα μάτια

Η Διπλή Σκιά #606 Oasis περιλαμβάνει τις πιο must αποχρώσεις του φθινοπώρου.  Ξεκίνησε με την ανοιχτόχρωμη. Εφάρμοσέ την σε όλο το κινητό βλέφαρο με έμφαση στην εσωτερική γωνία του ματιού. Συνέχισε με τη δεύτερη και πιο σκούρα απόχρωση. Δημιούργησε σιγά σιγά μία εξωτερική γωνία στο τέλος του ματιού και σβήστην προς τα έξω. Θα δημιουργήσεις βάθος στο βλέμμα σου και όσο πιο έξω τραβήξεις τη σκούρα σκιά τόσο μεγαλύτερο θα κάνεις το μάτι σου να φαίνεται. Πέρασε πολλές στρώσεις από την αγαπημένη σου μάσκαρα που θα χαρίσει στις βλεφαρίδες σου βαθύ μαύρο χρώμα. 

  • Τα χείλη

Ολοκλήρωσε αυτό το make up look με το κατάλληλο κραγιόν. Αν είσαι σε πιο παιχνιδιάρικη διάθεση βάλε πάνω από το κραγιόν σου, διάφανο lipgloss. Θα χαρίσει όγκο και γυαλάδα στα χείλη σου, χωρίς να αλλοιώσει το χρώμα του κραγιόν σου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *