Οι τάσεις στο μακιγιάζ χειλιών για φθινόπωρο / χειμώνα

Το μακιγιάζ των χειλιών είναι εξίσου σημαντικό με όλου του υπόλοιπου προσώπου. Κανένα μακιγιάζ, από το πιο απλό μέχρι το πιο επίσημο, δεν θεωρείται ολοκληρωμένο αν δεν συμπληρώνεται από το κατάλληλο κραγιόν. Ποιες αποχρώσεις όμως θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή σεζόν;

Το κλασικό κόκκινο κραγιόν

Φυσικά, η πρώτη επιλογή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το διαχρονικό έντονο κόκκινο κραγιόν. Πρόκειται για το πιο φλογερό χρώμα που, ανάλογα με τον τόνο του κόκκινου, ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Ολοκληρώνει επίσης καταπληκτικά κάθε make up look, από το πιο φυσικό, μέχρι το πιο extra. 

Τα μυστηριώδη σκούρα χείλη

Η δεύτερη επιλογή είναι εξίσου εντυπωσιακή με το κόκκινο κραγιόν, και ακόμη πιο φθινοπωρινή. Τα σκούρα κραγιόν σε δαμασκηνί, καφέ ακόμα και σκούρες κόκκινες αποχρώσεις θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το φθινόπωρο και όχι άδικα. Μπορείς να τα συνδυάσεις με εντελώς διάφανο δέρμα και σχεδόν άβαφα μάτια αλλά ακόμα και με έντονο smokey eye.

Η safe επιλογή, nude χείλη

Τελευταία στη λίστα αλλά φυσικά δεν θα έλειπε, η επιλογή των nude χειλιών. Εντελώς αντίθετα με τις προηγούμενες επιλογές έρχεται το φυσικό μακιγιάζ, που φέτος έχει την τιμητική του, με τα κραγιόν σε μπεζ αποχρώσεις που όλοι αγαπάμε και μας βγάζουν πάντα από τη δύσκολη θέση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *