4 τρόποι να απογειώσεις το eye look σου!

Το eyeliner μπορεί να γίνει ο καλύτερος ή ο χειρότερός σου φίλος. Όταν όμως γίνει μέρος του make up routine σου, δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς ποτέ! Γι’αυτό, σου δίνουμε 4 τρόπους που μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που κάνεις το eyeliner σου και να πειραματιστείς με αυτό!

Graphic Arrow Liner

Μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις κανονικά το eyeliner σου, όπως θα έκανες ένα cat eye look. Για μεγαλύτερη ευκολία και πιο άψογο αποτέλεσμα, μπορείς να τοποθετήσεις ένα tape στην άκρη του ματιού σου. Μετά, σχεδίασε με το eyeliner σου κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων από το εσωτερικό του ματιού προς τα έξω. Έτσι θα δημιουργήσεις μια ατίθαση πινελιά στο look σου που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη!

Fishtail Eyeliner 

Το eyeliner της Κλεοπάτρας όπως πολλοί αναφέρονται σε αυτό, είναι ένας κομψός τρόπος να απογειώσεις το eye look σου. Χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική όπως παραπάνω, για αρχή δημιουργείς το κλασσικό cat eye eyeliner που ξέρεις και αγαπάς. Ύστερα χρησιμοποιώντας ένα μαύρο μολύβι eyeliner, το οποίο είναι λίγο πιο απαλό, ευθυγράμμισε το εξωτερικό τμήμα της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων. Τέλος μπορείς να πάρεις πάλι το eyeliner σου και να τελειοποιήσεις την εξωτερική γωνία του κάτω βλεφάρου και το look σου είναι έτοιμο!

All-Around Winged Liner

Αν είσαι σε ένα πιο rock και edgy mood, αυτό το είδος eyeliner είναι το ιδανικό για σένα. Ξεκινάμε για ακόμα μια φορά κάνοντας το κλασσικό cat eyeliner, μόνο που αυτή τη φορά, θα συνεχισεις τη γραμμή εώς το inner corner σου. Έπειτα, σχέδιαζεις κατα μήκος του κάτω βλεφάρου σου και συναντάς την πάνω γραμμή που έχει τελειώσει στο Inner corner. Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα και να κάνεις διαφορετικό χρώμα το κάτω βλέφαρο με ένα από τα μολύβια της sixteen. Το πάχος το eyeliner είναι κάτι που θα αποφασίσεις εσύ παρόλα αυτά, όσο πιο έντονο το κάνεις, τόσο πιο edgy θα είναι το look σου.

Reverse Winged Liner

Μερικές φορές μια μικρή αλλαγή είναι αυτή που κάνει όλη τη διαφορά στο make up look μας! Έτσι είναι και με το reverse winged liner το οποίο είναι απλά το κλασσικό winger eyeliner απλά στο κάτω βλέφαρο του ματιού. Χρησιμοποιώντας ένα απαλό, αδιάβροχο μολύβι ευθυγράμμισε την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σου. Μετά, ευθυγράμμισε και το εσωτερικό ή αλλιώς το waterline, για παραπάνω ένταση στο look σου. Συνιστάται να πάρεις ένα φλατ, πυκνό πινέλο και να “μουτζουρώσεις” τη γραμμή απαλά από την εσωτερική εώς την εξωτερική γωνία του ματιού, ώστε να γίνει πιο ιδιαίτερο και πιο blended το eye look.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *