3 Εύκολα βήματα για τέλεια φρύδια!

Τα γεμάτα, τέλεια τοξωτά φρύδια είναι πάντα on trend, αλλά μερικές φορές μπορεί να σας φαίνεται αδύνατο να επιτευχθούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας προτείνουμε τις κατάλληλες συμβουλές, για το πώς να γεμίσετε τα φρύδια σας έως την τελειότητα.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για brows on fleek!

  • Γραμμή

Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών με μια λεπτή άκρη για να ευθυγραμμίστε την κορυφή του φρυδιού σας. Αρχικά, εντοπίστε το σημείο εκκίνησης του φρυδιού σας. Για να το κάνετε αυτό, κρατήστε το μολύβι κάθετα στη γέφυρα της μύτης σας και σημειώστε αυτό το σημείο με το μολύβι. Στη συνέχεια, σημειώστε το τελικό σημείο περιστρέφοντας το μολύβι έτσι ώστε να ευθυγραμμιστεί με την εξωτερική γωνία του ματιού σας. Συνδέστε τις δύο τελείες με μία ομοιόμορφη γραμμή και πετύχετε το ιδανικό σχήμα.

  • Γέμισμα

Ξεκινήστε από την ουρά του φρυδιού σας και χρησιμοποιήστε σύντομες, φτερωτές κινήσεις για να γεμίσετε το φρύδι σας. Βεβαιωθείτε ότι οι κινήσεις σας ξεκινούν από το κάτω μέρος του φρυδιού σας και προχωρούν προς τα έξω, για να πετύχετε ένα φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

  • Blending

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για να δημιουργήσετε ένα όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα spoolie σε γωνία 45 μοιρών για να κάνετε blending στις πινελιές σας, με τις φυσικές τρίχες των φρυδιών σας. 

1,2,3 και είστε πανέτοιμες! Τόσο απλά!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *