Το απόλυτο make up look για το Νοέμβριο

Έχει έρθει ο Νοέμβριος και δεν ξέρεις τι μακιγιάζ να κάνεις; Σε ένα μήνα είναι γιορτές αλλά δεν νιώθεις ακόμα έτοιμη για τα γιορτινά μακιγιάζ; Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ! Σου έχουμε το κατάλληλο μακιγιάζ για να αποχαιρετήσεις το φετινό φθινόπωρο υπέρλαμπρη, όπως σου αξίζει!

Ξεκινώντας 

Φυσικά το πρώτο εργαλείο μακιγιάζ που θα χρειαστούμε για να ξεκινήσουμε δεν είναι άλλο από το πολυχρηστικό concealer. Διάλεξε δύο αποχρώσεις από το αγαπημένο σου υγρό concealer. Η πρώτη θα είναι ακριβώς στο χρώμα του δέρματός σου για να καλύψεις, αν θέλεις, τυχόν ατέλειες και δυσχρωμίες. Η δεύτερη θα είναι λίγο πιο ανοιχτή για να μπει κάτω από τα μάτια και να τους δώσει φως. Στη συνέχεια πάρε την πούδρα σου και πέρασε με μία ελαφριά στρώση όλο σου το πρόσωπο.

Το απόλυτο eye makeup look

Αφού έχεις περάσει και τα κινητά βλέφαρα με την πούδρα, εφάρμοσε από πάνω μία μπεζ σκιά που θα λειτουργήσει ως βάση για τις επόμενες. Επίλεξε την αγαπημένη σου καφέ σκούρα σκιά και άπλωσε την σε όλο το κινητό βλέφαρο με σβήσιμο προς τα έξω, δημιουργώντας μια παχιά γραμμή σαν αυτή του eyeliner. Στη συνέχεια πάρε ένα μολύβι ματιών σε χρώμα βαθύ μπλε και ‘’γράψε’’ την εσωτερική κάτω γραμμή του ματιού σου συνεχίζοντας προς τα έξω και υπογραμμίζοντας το σημείο με την καφέ σκιά. Θα χρειαστείς εδώ και το κλασικό μαύρο μολύβι για να κάνεις μια γραμμή με αυτό σύριζα από τις πάνω βλεφαρίδες και να δώσεις ένταση στο βλέμμα. Βάλε πολλές στρώσεις από τη μάσκαρά σου τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες.

Τελευταίες λεπτομέρειες

Εννοείται δεν ξεχνάμε να δώσουμε λίγο χρώμα και στο υπόλοιπο πρόσωπο. Διαλέγουμε ένα ρουζ σε φυσικούς ροζ τόνους και ένα highlighter με ελαφριά λάμψη. Αφού τα εφαρμόσουμε και τα δύο δεν έχει μείνει παρά μόνο ένα βήμα ακόμα. Δεν ξεχνάμε ποτέ τα χείλη. Ένα απαλό nude lipgloss είναι η καλύτερη επιλογή για να ολοκληρώσουμε αυτό το φθινοπωρινό make up look!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *