Το εορταστικό μακιγιάζ για τα Χριστουγεννιάτικα events

Η εποχή με τα πιο πολλά εορταστικά events έφτασε. Κι εμείς φυσικά είμαστε εδώ για να κάνουμε την πρότασή μας για το make up look που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, και αυτές τις γιορτές. Από έντονα χρώματα, glitter και χρυσόσκονη οι επιλογές σου είναι κυριολεκτικά αμέτρητες καθώς είναι η εποχή που μπορείς να δημιουργήσεις πραγματικά τα πιο εντυπωσιακά looks! Αν ψάχνεις λοιπόν λίγη έμπνευση για τα χριστουγεννιάτικα μακιγιάζ σου, είσαι στο σωστό μέρος.

Η βασική πρόταση

Ίσως η πιο κλασική και γιορτινή επιλογή σε μακιγιάζ είναι αυτή με μια χρυσή σκιά και έντονα κόκκινα χείλη. Οπότε δεν θα ξεκινήσουμε από πουθενά αλλού παρά από κει. Ξεκινώντας το μακιγιάζ μας δεν θα ξεχάσουμε να βάλουμε ως βάση στο κινητό βλέφαρο concealer, καθώς η βραδιά θα είναι μεγάλη, θέλουμε να κρατήσει ακόμα πιο σταθερά τις σκιές μας. Αφού στεγνώσει καλά το concealer, απλώνουμε από πάνω μία ωραία χρυσή- μπεζ σκιά. Συνεχίζουμε βάζοντας πολλές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες για να ενισχύσουμε τον όγκο τους, τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω. Τέλος το πιο σημαντικό στο εν λόγω μακιγιάζ είναι το απόλυτο κόκκινο κραγιόν που θα αναδείξει τα χείλη μας και θα τα κάνει να εντυπωσιάσουν.

Κάτι πιο ιδιαίτερο

Έχοντας ως βάση το μακιγιάζ που μόλις περιγράψαμε μπορούμε να κάνουμε πολλά βήματα ακόμα που θα το διαφοροποιήσουν και θα το εξελίξουν. Το πρώτο, είναι το αγαπημένο σε όλους μας eyeliner. Σχηματίζουμε μια έντονη μαύρη γραμμή στο άνω βλέφαρο, που θα κάνει το βλέμμα μας βαθύ και εκφραστικό. Στη συνέχεια, κάτι ακόμα που μπορούμε να τολμήσουμε για να κάνουμε την αλλαγή είναι να επιλέξουμε διαφορετική απόχρωση κραγιόν. Μία αγαπημένη και άκρως ταιριαστή για το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι η μοβ απόχρωση

Για τους πιο τολμηρούς

Τέλος, αν κάποιος είναι ακόμα πιο τολμηρός και θέλει και το κάτι παραπάνω, το έχουμε και αυτό! Η απογείωση του συγκεκριμένου make up look θα έρθει αν συμπληρώσουμε λίγο πράσινο χρώμα. Ναι ναι, καλά άκουσες! Και όταν αναφερόμαστε σε πράσινο, εννοούμε λίγη πράσινη σκιά στο κάτω βλέφαρο. Θα φωτίσει τα μάτια κι εσύ θα είσαι πιο εορταστική από ποτέ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *