Tips για μακιγιάζ που κρατάει από το πρωί μέχρι το βράδυ

Για εσένα που είσαι όλη μέρα στο πόδι και χρειάζεσαι ένα μακιγιάζ που θα διαρκέσει όλη τη μέρα, σου έχουμε τον τρόπο! Είναι πολύ σύνηθες μετά από αρκετές ώρες να παρατηρείς το μακιγιάζ σου να φεύγει ή να μην είναι τόσο καλοφτιαγμένο όπως στην αρχή. Γι αυτό, σου έχουμε 4 tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα make up look που θα κρατήσει όλη μέρα!

Tip 1: Primer

Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείς την κατάλληλη βάση πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου. Το primer είναι η κατάλληλη λύση για να δημιουργήσεις ένα εφέ λείανσης που ενισχύει την κάλυψη του μακιγιάζ και το βοηθά να παραμείνει για περισσότερη ώρα. Επιπλέον, αν έχεις λίγη επιπλέον λάμψη στη “ζώνη του ταφ” ή το μακιγιάζ σου φαίνεται λίγο ακατάστατο μέχρι το τέλος της ημέρας, ένα primer θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που σας λείπει από τη ρουτίνα σου.

Tip 2: Πούδρα

Ο κύριος σκοπός της πούδρας είναι να αποτρέψει το μακιγιάζ από το να ζαρώσει ή να φύγει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απορρόφηση της περίσσειας λιπαρότητας, η οποία είναι ιδιαίτερα ευεργετική για άτομα με λιπαρό δέρμα. Ειδικά αν το δέρμα σου είναι λιπαρό, η πούδρα είναι ισχυρό σύμμαχος. Αποροδώντας τη λιπαρότητα μπορεί να αποτρέψει το διαχωρισμό του υγρού foundation κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Tip 3: Κραγιόν Μακράς Διαρκείας

Χρησιμοποίησε ένα κραγιόν μακράς διαρκείας το οποίο επιβεβαιώνει πως δε θα χρειαστεί να το ανανεώνεις συνεχώς.

Tip 4: Setting Spray

Το setting spray είναι το κλειδί για να επιτύχεις μακιγιάζ που διαρκεί πραγματικά. Αν δεν θέλεις μουτζούρες ή ξεφλούδισμα, θα πρέπει να ψεκάζουμε με το spray το μακιγιάζ σου προτού το ολοκληρώσεις. Είναι το ιδανικό εργαλείο για μακιγιάζ που θα κρατήσει σίγουρα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *