Έξυπνα μυστικά ομορφιάς από μία beauty expert

Όλοι μας θα θέλαμε στο λιγότερο δυνατό χρόνο να είχαμε πρόσωπο περιποιημένο και βαμμένο χωρίς να καθυστερούμε πολύ ή να πρέπει να αφιερώσουμε πολύ χρόνο. Έτσι λοιπόν, συμβουλευτήκαμε μια beauty expert και μάθαμε μερικά από τα μυστικά ομορφιάς που η ίδια χρησιμοποιεί.

  • Ένας εύκολος τρόπος να αναζωογονήσεις το βλέμμα σου στη στιγμή είναι να απλώσεις στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου concealer ένα τόνο πιο ανοιχτό από αυτόν του δέρματός σου.
  • Τόλμησε με βαζελίνη! Χρησιμοποίησέ την για γρήγορα αποτελέσματα αντί για highlighter στα ζυγωματικά σου.
  • Όταν ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου μην ξεχάσεις να ψεκάσεις όλο σου το πρόσωπο με σπρέι νερού. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βοηθήσεις την πούδρα και το foundation σου να διατηρηθούν περισσότερο.
  • Αν υπάρχουν σημεία που τα μάτια σου έχουν κάποιο πρήξιμο τότε δεν έχεις παρά να πιέσεις τα εν λόγω σημεία με ένα κρύο μεταλλικό κουτάλι για μερικά δευτερόλεπτα και θα δεις αμέσως τη διαφορά.
  • Μόλις αφαιρέσεις το μακιγιάζ άπλωσε μια ζεστή πετσέτα στο πρόσωπό σου. Η θερμότητα έχει την ιδιότητα να ανοίγει τους πόρους του δέρματος και να το βοηθά να αναπνεύσει καλύτερα. Επιπλέον, ό,τι προϊόν βάλεις μετά στο πρόσωπό σου για περιποίηση θα φτάσει πιο βαθιά από ότι συνήθως.
  • Για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και το βλέμμα σου πιο έντονο, επίλεξε σκιά ματιών σε nude απόχρωση για την εσωτερική γωνία των ματιών αλλά σκούρα για την εξωτερική. 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *