Δημιούργησε εύκολα το απόλυτο “No-Makeup” makeup look

Woke up like this! Τα γήινα χρώματα, οι διακριτικές πινελιές και οι φυσικοί τόνοι αποτελούν τάση, ενώ είναι η επιλογή πολλών celebrities. Το “No-Makeup” makeup look είναι εδώ για να μείνει και υπάρχουν καλοί λόγοι για αυτό: είναι εύκολο, γρήγορο και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. 

Μην αναρωτιέσαι πώς θα το πετύχεις, γιατί σου έχουμε τα βήματα!

Βήμα 1ο
Η ελαφριά κάλυψη είναι ιδανική για το συγκεκριμένο look. Επίλεξε ένα concealer σε υγρή μορφή και κάλυψε τις περιοχές που το έχουν ανάγκη, όπως κάτω από τα μάτια ή σε σημεία με χρωματικές ατέλειες. Η υγρή του μορφή θα σε βοηθήσει να πετύχεις πιο φυσικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να απλώσεις το concealer στις περιοχές που το έχεις εφαρμόσει. 

Βήμα 2ο
Τι πιο απλό και όμορφο από τα βελούδινα μαγουλάκια; Διάλεξε ρουζ σε απαλή, μπεζ απόχρωση και δώσε χρώμα στα ζυγωματικά και τη μυτούλα σου. Με μικρές κυκλικές κινήσεις, δημιούργησε ζεστές περιοχές στο πρόσωπό σου. 

Βήμα 3ο
Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει η λάμψη! Διατήρησε φρέσκια και φωτεινή επιδερμίδα όλη μέρα, τοποθετώντας highlighter στις γωνίες του προσώπου σου. Ακόμα, πειραματίσου, και βάλε λίγη λάμψη και στα βλέφαρά σου, σαν σκιά.

Βήμα 4ο
Η μάσκαρα είναι must και δεν την ξεχνάμε! Χρησιμοποίησέ τη για να δώσεις βάθος στην περιοχή των ματιών. Αν θες περισσότερη ένταση στο βλέμμα, δώσε σχήμα στα φρύδια σου και κάλυψε τα κενά!

Βήμα 5ο
Το lipgloss είναι ο σύμμαχός σου! Θέλουμε ζουμερά χείλη με αίσθηση ενυδάτωσης, οπότε εφάρμοσε lipgloss σε γήινη απόχρωση ή ακόμα και clear

Extra Tip: Διάλεξε ένα βερνίκι νυχιών σε παστέλ απόχρωση για να ολοκληρώσεις το look σου!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *