3 Ακαταμάχητα Μακιγιάζ που θα Αγαπήσεις!

Θέλεις να δοκιμάσεις τις καινούργιες τάσεις στο μακιγιάζ; Επίλεξε το αγαπημένο σου look και δημιούργησε τις πιο stunning εμφανίσεις του 2021!

Golden Night Look

Δημιούργησε την πιο golden εμφάνιση και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου! Δώσε λάμψη και τόνισε ομοιόμορφα τις γωνίες του προσώπου σου, εφαρμόζοντας rose gold highlighter. Στη συνέχεια, πλαισίωσε τα μάτια σου με την αγαπημένη σου διπλή σκιά, κάνοντας blending στο άνω βλέφαρο, και απόκτησε εύκολα το αστραφτερό και λαμπερό look που επιθυμείς.Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών με ένα έντονο μαύρο eyeliner, για εκφραστικό βλέμμα, και με μάσκαρα, για ογκώδεις και λαμπερές βλεφαρίδες. Τέλος, ανάδειξε το στυλ σου με το απόλυτο κόκκινο κραγιόν που διαρκεί, για ένα ακαταμάχητο χαμόγελο!

Morning Nude Look

Δοκίμασε ένα πιο απλό και καθημερινό μακιγιάζ για κάθε στιγμή της ημέρας. Ξεκίνα με την κατάλληλη πούδρα για το δέρμα σου και νιώσε την απαλή της αίσθηση στο πρόσωπό σου. Βάλε μία μαύρη μάσκαρα για να χαρίσεις μήκος στις βλεφαρίδες σου. Μην ξεχάσεις να απλώσεις nude-ροζ σκιά στα μάτια σου, για να δώσεις διακριτική ένταση στο βλέμμα σου. Τελειοποίησε το μακιγιάζ σου με την πιο γήινη Sand Nude, Liquid Lip Pure Matte απόχρωση, που θα σου δώσει σταθερότητα και την απαραίτητη κάλυψη για κάθε περίσταση!

Rockin’ Look

Για εσένα που προτιμάς τις πιο rock/gothic εμφανίσεις, θα χρειαστείς πιο σκούρα χρώματα για να πετύχεις αυτό το δυναμικό μακιγιάζ. Πρώτα θα χρειαστείς concealer, για να έχεις μία σωστή βάση και κάλυψη, για μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Δημιούργησε ένα έντονο smokey look, κάνοντας blending μία μωβ και σκούρα γκρι σκιά στο άνω και κάτω βλέφαρο. Στη συνέχεια, τοποθέτησε μαύρο μολύβι, για να ενισχύσεις το εσωτερικό περίγραμμα των ματιών σου και μαύρο eyeliner, για ένα βαθύ και διαπεραστικό βλέμμα. Τέλος, ολοκλήρωσε το rock look σου με ένα σκούρο μωβ κραγιόν για ζουμερά χείλη, που δεν θα μπορεί να τους αντισταθεί κανείς!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *