Πώς να δημιουργήσεις το απόλυτο boho μακιγιάζ

To boho, ή αλλιώς bohemian look, είναι στη μόδα και φέτος, είναι απόλυτα καλοκαιρινό, ενώ προσθέτει style και χαρακτήρα στην εμφάνισή σου!

Μάθε λοιπόν τα steps και τα tips που θα ακολουθήσεις, για να το δοκιμάσεις. Όσο περίπλοκο και να σου φαίνεται, σε διαβεβαιώνουμε ότι είναι απλό, γρήγορο και φυσικά ιδιαίτερο.

Step 1

Ξεκίνησε κανονικά το μακιγιάζ σου, τοποθετώντας το concealer και την πούδρα σου.

Step 2

Χρησιμοποίησε μια καφέ σκιά στο άνω και κάτω βλέφαρο των ματιών σου, δίνοντας γήινη αίσθηση. Κάντη blending με μια χρυσή, στην εσωτερική γωνία του ματιού σου, για λάμψη.

Step 3 

Χρησιμοποίησε ρουζ σε καφέ αποχρώσεις και όχι ροζ. Aν δεν έχεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη σκιά των ματιών σου!

Step 4

Highlighter is everything! Πρόσθεσε highlighter στα μήλα, στη μύτη, στο άνω χείλος και για έξτρα λάμψη στους κροτάφους σου.

Step 5 

Μην παραλείπεις τη μάσκαρα! Πέρασε αρκετές στρώσεις, που θα δώσουν ένταση στο βλέμμα σου. Αν θέλεις κάτι πιο extravagant και ιδιαίτερο, κάνε blending στην εξωτερική γωνία του ματιού σου, με ένα καφέ μολύβι.

Step 6

Φρύδια και πάλι φρύδια! Θέλουμε ένταση στο βλέμμα με ένα μολύβι φρυδιών, πάντα βέβαια ακολουθώντας τη φυσική γραμμή των δικών σου!

Step 7

Χρησιμοποίησε ματ καφέ κραγιόν στα χείλη, σε φυσική nude απόχρωση.

Extra step: Aν είσαι τολμηρή και σε φεστιβαλική, ethnic διάθεση ή αν θες το look σου να μοιάζει με Instagram φίλτρο, δημιούργησε με το μολύβι ματιών ή χειλιών, φακίδες και με ένα λευκό μολύβι, boho σχήματα (κύκλους ή γραμμούλες), στο μέτωπο και στα μάγουλά σου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *