Πώς να συνδυάσεις eyeliner με σκιά

Ξεκινάμε με το βασικό! Λατρεύουμε το eyeliner. Σε κάθε σχήμα και με κάθε τελείωμα… Όμως μπορούμε να του δώσουμε πολύ διαφορετικό και μοναδικό αποτέλεσμα. Πώς;

Το κλειδί βρίσκεται στις σκιές ματιών. Ας μάθουμε, λοιπόν, πώς η κάθε σκιά ματιών μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με μια γραμμή eyeliner και να ανανεώσει απίστευτα το look σου.

Με ανοιχτόχρωμη σκιά για φυσικό αποτέλεσμα

Δημιούργησε, το άνω βλέφαρό σου, έναν συνδυασμό με σκιά απαλή χρυσή με ροζ πινελιές, από την εσωτερική ως την εξωτερική γωνία του ματιού. Στο τέλος τράβηξε τη γραμμή eyeliner κι έχεις ένα απόλυτα φρέσκο και νεανικό αποτέλεσμα.

Με σκούρα σκιά σε γήινους τόνους για βραδινό αποτέλεσμα

Δημιούργησε το κλασικό smokey eye με σκιά καφέ-χρυσή-μπορντώ, που μαγνητίζει τα βλέμματα και για έξτρα ένταση πρόσθεσε στο τέλος το eyeliner. Και προσοχή, πάντα στο smokey eye βάζουμε σκιά και στο κάτω βλέφαρο, για να έχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Με έντονη σκιά για εκκεντρικό αποτέλεσμα

Μπλε και μωβ λοιπόν! Εκκεντρικό κι ιδανικό για κάθε εποχή. Αν είσαι πιο extreme girl και χρησιμοποιήσεις μια τέτοια σκιά με μωβ και μπλε αποχρώσεις, απογείωσέ την με γραμμή eyeliner.

Με λευκή σκιά για extra ένταση στο eyeliner

Τοποθέτησε λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού σου, η οποία θα αναδείξει το σχήμα του! Μπορείς επίσης να βάλεις και λίγη στο άνω βλέφαρο, για να κάνει το eyeliner σου να τονιστεί ακόμα περισσότερο.

Σε προκαλούμε… Δοκίμασέ τα όλα!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *