3 + 1 Λόγοι για να αγαπήσεις τα lipliner

3 + 1 Λόγοι για να αγαπήσεις τα lipliner 

Πάντα αγαπούσες τα κραγιόν. Σε ρωτούσαν Lipliner ή Κραγιόν και η απάντηση ήταν μια γιατί; Γιατί δεν ήξερες. Σήμερα ήρθε η ώρα να αγαπήσεις τα lipliner λίιιιιγο παραπάνω μπορεί και πολύ… τόσο που σου δίνεται η επιλογή να αποχωριστείς τα κραγιόν σου για πάντα. Αστειάκι. Αυτό δε θα γίνει ποτέ.

 

Διάρκεια… στο full

To lipliner είναι το μυστικό με το οποίο μπορείς να δώσεις διάρκεια στο κραγιόν σου.

Αγόρασες προχθές το αγαπημένο κραγιόν της κολλητής σου που όπως σου έχει πει, διαρκεί 16 ώρες και εσύ… μέχρι να γυρίσεις σπίτι το απόγευμα από τη δουλειά, το κραγιόν άφαντο!

Μα τι κάνεις λάθος αναρωτιέσαι, τόσο δύσκολο είναι να βάλεις κραγιόν;

Και κάπου εδώ έρχεται η στιγμή που κατηγορείς το κραγιόν. Ποιος, πες μας ποιος σου φταίει που ξέχασες να αγοράσεις το μαγικό ταιριαστό lipliner;

Tip: Χρησιμοποίησε το lipliner σα βάση για το κραγιόν, όπως ακριβώς χρησιμοποιείς κρέμα πριν το foundation και θα δεις ΤΗ διαφορά.

 

Είναι αληθινά;

Θες καλοσχηματισμένα και γεμάτα χείλη;

Και εδώ το lipliner θα κάνει τα μαγικά του. Ήξερες ότι κάθε φορά που κάνεις το περίγραμμα των χειλιών σου με το lipliner τα κάνεις να φαίνονται πιο γεμάτα και σαρκώδη;  

Tip: Είναι πολύ σημαντικό όταν τοποθετείς το lipliner να έχεις τα χείλη σου χαλαρά έτσι ώστε να μην υπάρξουν τυχόν ατέλειες στο περίγραμμα.

 

Matte, Matte… Matter 

Ανήκει το αγαπημένο σου κραγιόν στα satin lipsticks? Το θες και σε matte και δεν το βρίσκεις;

Το lipliner είναι εδώ για σένα. Ξεκίνα από τον σχηματισμό του περιγράμματος και στη συνέχεια κάνε apply και στο εσωτερικό των χειλιών. Έπειτα, κάνε blending με το αγαπημένο σου κραγιόν και ετοιμάσου να δεις το πιο matte αποτέλεσμα που φανταζόσουν.

 

Παίξε με τις αποχρώσεις 

To όνειρό σου ήταν να κάνεις ombre lips και σήμερα θα μάθεις ακριβώς πώς να το κάνεις με όποια απόχρωση θέλεις. Γιατί; Γιατί με τα lipliner της Sixteen Cosmetics μπορείς να κάνεις όποιο θες δικό σου με ΜΟΝΟ 1,00€ το ένα.

  1. Αφού διαλέξεις τις αγαπημένες σου αποχρώσεις, προκειμένου να φτιάξεις ombre lips ξεκίνα τοποθετώντας concealer για να εξαφανίσεις κάθε ίχνος του φυσικού χρώματος των χειλιών σου.

  1. Ξεκίνα με μια πιο σκούρα απόχρωση lipliner απ’ το κραγιόν που θα επιλέξεις π.χ Μολύβι χειλιών – #143 – Midnight Mauve και κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου. Όταν φτάσεις στις γωνίες των χειλιών, ξεκίνα να φέρνεις το σκούρο χρώμα προς τα μέσα χωρίς όμως να βάψεις όλα σου τα χείλη.  

  1. Πάρε το ανοιχτό χρώμα κραγιόν π.χ Pure Matte – #569 (Scarlet Red) και βάψε το κομμάτι των χειλιών σου που δεν έχεις εφαρμόσει το Lipliner. Αν θέλεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελάχιστο βαμβάκι για να κάνεις blend το σκούρο με το ανοιχτό χρώμα και…

  2. Είσαι πανέτοιμη για την έξοδό σου 😉  

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *