Κατανοώντας το πράσινο concealer και πως να το χρησιμοποιήσεις

Κατανοώντας το πράσινο concealer και πως να το χρησιμοποιήσεις

Πως χρησιμοποιώ το πράσινο concealer;

Εδώ θα μάθεις πως να το χρησιμοποιείς σωστά!

Πέφτεις όμορφη και ωραία για ύπνο στο κρεβατάκι σου, έχεις κάνει τις μάσκες σου, έχεις περιποιηθεί, είσαι χαρούμενη με τον εαυτό σου. Ξυπνάς το πρωί και..τσουπ, τι να δεις; ένα χαρούμενο σπυράκι να έχει βγει περήφανο και τρανό στο πρόσωπό σου.

Κάνεις τα σωστά βήματα, παραμένεις ψύχραιμη, γιατί ξέρεις ότι η Sixteen έχει καλυμμένα τα νώτα σου αρπάζεις το κανονικό σου και πράσινο concealer και σε λίγο ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Καταρχήν, ας διευκρινίσουμε κάτι, το μικρό μπιμπικάκι, το σπυράκι, η ακμή είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό, δεν είναι ντροπή να το βγάζεις, όλες τα έχουμε! It’s just nature baby!

Και ας μην μιλήσουμε καν για “εκείνες” τις μέρες του μήνα που τα σπυράκια και οι ορμόνες μας κάνουν party.

Αυτό που θέλουμε πραγματικά να ξέρεις είναι, ότι το make up έχει δημιουργηθεί για να κάνει την ζωή των γυναικών πιο διασκεδαστική, πιο δημιουργική. Είναι μέσο ενδυνάμωσης της γυναίκας. Και όχι κάτι που οφείλει να κάνει, γιατί κάθε γυναίκα και κορίτσι είναι ήδη όμορφη και τέλεια ακριβώς όπως είναι.

Εμείς θέλουμε να σου μιλήσουμε για την περίπτωση που θέλεις να το καλύψεις, γιατί πολύ απλά δεν σου αρέσει!

Έτσι, έχουμε και λέμε! Τα σπυράκια μας συνήθως έχουν ένα κοκκινωπό χρώμα, και σύμφωνα με τη θεωρία των χρωμάτων, για να εξουδετερώσεις ένα χρώμα, πρέπει να χρησιμοποιήσεις το διαμετρικά αντίθετό του! Για να εξουδετερώσεις το κόκκινο, θες πράσινο concealer!

To πράσινο concealer είναι θαυμάσιο για να απαλλαγείς από κάθε ίχνος ερυθρότητας στο πρόσωπό σου. Χρησιμοποίησε λοιπόν, ένα πράσινο concealer για να αφαιρέσεις την ερυθρότητα από ένα ενοχλητικό σπυράκι, ή οποιαδήποτε σημάδια ακμής. Επίσης, εάν η ερυθρότητα που έχεις είναι μεγάλη σε έκταση (π.χ. Όταν σε έχει κάψει ο ήλιος στο πρόσωπο), το μαγικό προϊόν για το οποίο μιλάμε σήμερα είναι το καλύτερο για να μειώσει σημαντικά την ερυθρότητα και να σου δώσει μια ομοιόμορφη βάση.

Αφού βάλεις το πράσινο concealer στα σημεία που το χρειάζεσαι, με προσοχή εφάρμοσε το make up στο πρόσωπό σου και κάνε απαλές κυκλικές κινήσεις για να διατηρήσεις την κάλυψη που έφτιαξες. Όταν κάνεις και αυτό, πάρε το απλό σου concealer και πήγαινε στα σημαδάκια που κάλυψες πριν με το πράσινο make up και κάνε ένα μικρό touch up με ένα καθαρό λεπτό πινέλο.

Voilà! Εξαφανίστηκε ως δια μαγείας! Μην ξεχάσεις να μας  στείλεις φώτο στα σχόλια στο facebook με το look ή κάνε μας tag στο instagram γράφοντας #mysixteentips!

Βοήθα μας να γίνουμε καλύτεροι! Γράψε μας στα σχόλια αυτού του post στο facebook και πες μας για ποιο άλλο θέμα θα ήθελες να σου μιλήσουμε.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *