Μετά το καλοκαίρι, φρόντισε τα νύχια σου!

Το καλοκαίρι βάφουμε περισσότερο τα νύχια των χεριών και των ποδιών μας, καθώς αποτελούν αξεσουάρ της εμφάνισής μας. Πέρα από την ομορφιά όμως, χρειάζεται τα νύχια μας να είναι δυνατά και υγιή, πράγμα που εξασφαλίζεται με τις θεραπείες. Εκτός από την ενδυνάμωση που μας προσφέρουν, μπορούν να εφαρμοστούν και πριν από τα βερνίκια, ώστε να αποτελέσουν μία βάση, που θα βοηθήσει το χρώμα να διαρκέσει περισσότερο!

Αν δεν γνωρίζεις ποια θεραπεία έχουν ανάγκη τα νύχια σου, δες τις παρακάτω και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα!

+Care – #234 (Σκληρυντικό)

Δώσε δύναμη στα νύχια σου! H σκληρυντική θεραπεία ενισχύει γρήγορα τα εξασθενημένα και ταλαιπωρημένα νύχια και ταυτόχρονα τα βοηθάει να μην σπάνε και να μακραίνουν γρηγορότερα. Είναι ιδανική για νύχια ευαίσθητα, αλλά και για νύχια που έχουν έχουν υποστεί φθορά.

+Care – #235 (Διπλής χρήσης)

Η θεραπεία νυχιών διπλής χρήσης προστατεύει τα ευαίσθητα νύχια με τάση να σπάνε και τους προσφέρει μία απόλυτα υγιή όψη. Με τη νέα φόρμουλα που στεγνώνει γρήγορα και έχει μεγάλη διάρκεια, δώσε έξτρα προστασία και λάμψη στο χρώμα των νυχιών σου!

+Care – #236 (Τζελ εφέ)

Αν λατρεύεις το γεμάτο κι έντονο χρώμα του τζελ, αυτή είναι η ιδανική θεραπεία για σένα! Είναι κατάλληλη για να αυξήσεις τον όγκο του χρώματος των νυχιών, δίνοντάς τους το πλούσιο αποτέλεσμα του gel εφέ.

+Care – #237 (Όλα σε ένα)

Θεραπεία νυχιών All In One για να… ξεμπερδεύεις! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως base coat που θα θεραπεύσει τα αδύναμα νύχια αλλά ταυτόχρονα θα προσφέρει διάρκεια στο βερνίκι. Προσφέρει ενυδάτωση στα νύχια και μπορείς ακόμα να την εφαρμόσεις και ως top coat για ένα γυαλιστερό αποτέλεσμα.

+Care – #238 (Σμάλτο ασβεστίου)

Αν λατρεύεις τα μακριά νύχια, αυτή είναι η θεραπεία που χρειάζεσαι. Η Calcium Milk περιέχει σμάλτο ασβεστίου, πράγμα που την καθιστά την ιδανική θεραπεία για να ενισχύσει τα νύχια σου και να τα βοηθήσει να μακρύνουν, χωρίς να σπάνε.

Διάλεξες τη δική σου;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *