Ημιμόνιμο ???? Απλό: Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Κάθε φορά που πηγαίνεις για μανικιούρ σκέφτεσαι “Να κάνω ημιμόνιμο ή να κάνω απλό” ενώ τις άλλες μισές σκέφτεσαι “Να κάνω απλό ή να κάνω ημιμόνιμο”. Και η ιστορία συνεχίζεται κάθε φορά και ακόμη να μάθεις τι τύπος είσαι. Διάβασε τα παρακάτω έτσι ώστε να πάρεις επιτέλους την απόφαση για το ποιο μανικιούρ πρέπει να κάνεις από δω και πέρα και γιατί… η αποφασιστικότητα ρε παιδί μου είναι ελκυστική!

Χρωματάκι

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που τους αρέσει να αλλάζουν χρώμα στο μανικιούρ τους κάθε λίγο και λιγάκι. Τότε καλύτερα την επόμενη φορά που θα κάνεις μανικιούρ ζήτα απλό και όχι ημιμόνιμο.

Γιατί; Γιατί το ημιμόνιμο μανικιούρ διαρκεί έως και 1 μήνα και εδώ είπαμε… βαριέσαι το χρώμα στα νύχια σου στις 3 ημέρες, πώς θα αντέξεις 1 ολόκληρο μήνα;

Μια άλλη ιδέα που μπορούμε να σου δώσουμε είναι να αγοράσεις ό,τι χρειάζεται για να κάνεις ημιμόνιμο μανικιούρ μόνη σου οπότε κάθε φορά που θα βαριέσαι θα το αφαιρείς και θα λες NEEEEEEEEXT στο επόμενο χρώμα. Στη σειρά SixLak Θα βρεις ποικιλία χρωμάτων για ένα έντονο λαμπερό χρώμα που θα διαρκεί όσο το θες εσύ.

Τα νύχια θέλουν ξεκούραση, ύπνο και τα σχετικά

Πιστεύεις ακόμη ότι το ημιμόνιμο κάνει κακό στα νύχια σου. Το ημιμόνιμο αυτό καθεαυτό δεν κάνει κακό στα νύχια σου αλλά ο τρόπος που αφαιρείται το ημιμόνιμο μανικιούρ σου. Εσύ λοιπόν που δεν θες να κάνεις κακό στα νυχάκια σου ή φοβάσαι να κάνεις ημιμόνιμο επειδή αντί να αφαιρέσεις το χρώμα με αλουμινόχαρτο και καθαρό ασετόν το αφαιρείς με … ΛΙΜΑ μα με λίμα… Κάνε το απλό χωρίς πολλές σκέψεις. Θα βρεις ποικιλία χρωμάτων με μεγάλη διάρκεια για ένα όμορφο αποτέλεσμα στη σειρά Βερνίκι 50’’ αλλά και θεραπείες για να διαλέξεις αυτή που χρειάζονται τα νύχια σου και να τα ξεκουράσεις επιτέλους.

Μα δεν έχω χρόνο για τίποτα

Εσύ που βαριέσαι κάθε τρεις και λίγο να βάφεις τα νύχια σου ή εσύ που δεν έχεις χρόνο την επόμενη φορά που θα κάνεις το μανικιούρ σου κάνε το ημιμόνιμο χωρίς δεύτερες σκέψεις. Τα ωραία και περιποιημένα άκρα θέλουν να αφιερώνεις χρόνο που αν δεν τον έχεις ή αν τον έχεις και δεν θέλεις να τον αφιερώσεις εκεί τότε μη το σκέφτεσαι άλλο. Με τη νέα επαναστατική φόρμουλα, το ημιμόνιμο βερνίκι SixLak θα απογειώσει το στυλ σου, ενώ η μέγιστη διάρκεια έως και 1 μήνα, θα σε κάνει να μην ξαναπαραπονεθείς ποτέ ότι χάλασε το μανικιούρ σου.

Εσύ τι μανικιούρ θα κάνεις την επόμενη φορά; Ημιμόνιμο ή απλό;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *