Φωτεινό βλέμμα, χωρίς μαύρους κύκλους και ρυτίδες με το concealer της Sixteen Cosmetics!

Το concealer της Sixteen Cosmetics είναι ο καλύτερος φίλος μας, καθώς μας απαλλάσσει από τους μαύρους κύκλους και φωτίζει το βλέμμα μας. Μπορεί όμως να γίνει ο χειρότερος εχθρός μας εάν δεν επιλέξουμε το σωστό, καθώς θα τονίσει τις ρυτίδες έκφρασης και τις λεπτές γραμμές, προσθέτοντάς χρόνια. Δεν έχει σημασία αν το δέρμα είναι ξηρό ή λιπαρό, ανοιχτόχρωμο ή μαυρισμένο, οι μαύροι κύκλοι δεν κάνουν διακρίσεις. Η Sixteen Cosmetics σου προσφέρει τα προϊόντα που μπορούν να ‘λύσουν’ αυτό το συχνό πρόβλημα. Το κόλπο όμως είναι να βρεις το σωστό!

Τα concealer σε μορφή στικ μπορούν να καλύψουν από μαύρους κύκλους, κοκκινίλες και προβληματικές περιοχές που χρειάζονται περισσότερη κάλυψη από αυτή που παρέχει ένα foundation. Αν θέλετε να καλύψετε κηλίδες σκοτεινά σημεία, φλέβες, σπυράκια, το στικ είναι ότι πρέπει.

Τα concealer σε υγρή μορφή έχουν ελαφριά κρεμώδη υφή και δίνουν πιο φυσικό αποτέλεσμα από όλων των άλλων ειδών concealer, παρέχουν πολύ καλή κάλυψη και είναι ιδανικό για μαύρους κύκλους γιατί είναι υγρό και εύκολο να απλωθεί, συνιστάται και σε πιο ώριμες επιδερμίδες γιατί με την σωστή τοποθέτηση δεν μπαίνει στις γραμμούλες κάτω από τα μάτια. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο του, αρκεί να έχουμε επιλέξει την σωστή απόχρωση.

Η εφαρμογή του concealer πρέπει να γίνεται σε καθαρή επιδερμίδα. Αν απλά βάζετε τη μια στρώση πάνω στην άλλη τότε θα καταλήξετε με θαμπό δέρμα και τίποτα περισσότερο. Οι τρόποι εφαρμογής είναι πολλοί μα εμείς πιστεύουμε πως ο καλύτερος είναι με τα δάχτυλά σας. Πάρτε λίγη ποσότητα και ταμπονάρετε το προϊόν στα μάτια. Μην το τρίβετε και μην τραβάτε το δέρμα. Ταμπονάροντας, αφήνετε περισσότερη ποσότητα στην επιδερμίδα και έχετε φυσικό αποτέλεσμα. Επίσης, η καλύτερη εφαρμογή γίνεται σε φυσικό φως τόσο για να ρυθμίζετε την ποσότητα όσο και την απόχρωση που θέλετε.

Τώρα που μάθατε και όλα τα…μυστικά για μια σωστή περιποίηση του προσώπου σας, μπορείτε να επιλέξετε από τη μεγάλη ποικιλία της Sixteen Cosmetics, αυτό που εσείς θεωρείτε πως ταιριάζει στο πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά σας!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *