Σου τελείωσε το highlighter; Μάθε πώς να λάμπεις μόνο… με το lipgloss σου!

Ξέμεινες από το αγαπημένο σου highlighter και δεν μπορείς να αποχωριστείς την ιριδίζουσα λάμψη από τα μάγουλά σου; Σου έχουμε τη λύση! Τα metal lipglosses είναι εδώ για να σε σώσουν ή αλλιώς… για να σε κάνουν να λάμψεις!

Αυτό που χρειάζεσαι, είναι να έχεις καθαρό πρόσωπο, ή να εφαρμόσεις ελάχιστο υγρό make up, ώστε να αποφύγεις ένα “βαρύ” τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, επειδή τα lipglosses έχουν πιο παχύρευστη υφή από τα highlighters, μην το παρακάνεις με την ποσότητα.

Αρχικά, επέλεξε την απόχρωση που σου ταιριάζει, εμείς σου προτείνουμε μια πιο ουδέτερη nude, όπως το Metal Lipgloss no 592, που ταιριάζει με τις περισσότερες επιδερμίδες. Τα σημεία εφαρμογής φυσικά δεν αλλάζουν! Τα ζυγωματικά σου, το ψηλότερο σημείο στα μάγουλά σου, θα είναι ο πρωταγωνιστής. Γύρω από το μέτωπο και το πηγούνι θα σου προτείναμε λιγότερη ποσότητα, αλλά ίσως λιγάκι περισσότερη στην άκρη της μύτης.

Φυσικά, το πρόσωπο δεν είναι το μόνο σημείο εφαρμογής! Πέρα από τα ζυγωματικά και το μέτωπο, μπορείς να εφαρμόσεις lipgloss σαν highlighter και στα κόκκαλα των ώμων. Βάλε μία ποσότητα  στις παλάμες σου και άπλωσέ το με κυκλικές κινήσεις στην άκρη των ώμων, αλλά και στην περιοχή γύρω από τα κόκκαλα. Στη συνέχεια, μπορείς να πάρεις ένα πινέλο και με ταμποναριστές κινήσεις να το απλώσεις στα σημεία που θες να δώσεις έμφαση.

Θες να λάμπεις ακόμα περισσότερο; Άπλωσε λίγο lipgloss στα χείλη σου! Γι’ αυτό δεν το αγόρασες άλλωστε; 😛

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *