Καλοκαίρι 2022: Οι τάσεις στα νύχια

Το φετινό καλοκαίρι είναι προ των πυλών κι εμείς είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε για όλες τις τάσεις στα νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν αυτήν την εποχή. Μπορούμε να σου πούμε από τώρα πως περιλαμβάνουν τόσο πιο extreme σχέδια όσο και πιο φυσικά και συνολικά καλύπτουν όλα τα γούστα. Αλλά ας μη σε κρατάμε άλλο σε αγωνία.

Άβαφα ή nude νύχια

Η τάση της φυσικής ομορφιάς θα κυριαρχήσει φέτος. Η τελευταία λέξη της μόδας θέλει τα νύχια όμορφα, περιποιημένα αλλά βαμμένα σε τόσο φυσικούς τόνους που να φαίνονται σχεδόν άβαφα. 

Αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου

Τόσο το γαλάζιο όσο και το μπλε είναι τα απόλυτα καλοκαιρινά χρώματα οπότε δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτήν τη λίστα. Προτείνεται είτε όλα τα νύχια βαμμένα με το ίδιο χρώμα, είτε με κάποιο έξτρα γκλίτερ στις ίδιες αποχρώσεις. Επιπλέον, τον τελευταίο καιρό πολλά κορίτσια προτιμούν και την παραλλαγή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ, που στη θέση του λευκού χρώματος επιλέγεται κάποιο άλλο. Θα μπορούσε φυσικά το ίδιο να γίνει με το γαλάζιο ή το μπλε.  

Ροζ νύχια

Ένα ακόμη χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει φέτος το καλοκαίρι είναι το ροζ. Σε τόσες αποχρώσεις που διαθέτει είναι σίγουρο ότι όλες θα βρούμε αυτήν που μας ταιριάζει. Ειδικά οι έντονες αποχρώσεις του θα αναδείξουν τέλεια το καλοκαιρινό σου μαύρισμα!

Minimal σχέδια

Πέρα όμως από τα χρώματα είναι και τα σχέδια που θα απογειώσουν το look των νυχιών σου. Όπως κάθε χρόνο τα minimal σχέδια είναι πάντα τάση, που καλύπτει πολλές από εμάς και τη διαλέγουν ακόμα περισσότερες αφού είναι ευκολοφόρετη και βολική. 

Indie nails

Τα indie nails είναι μια σχετικά καινούργια τάση που έχει όμως ήδη προλάβει να αγαπηθεί. Πρόκειται για μία άκρως παιχνιδιάρικη τεχνική που σου δίνει τη δυνατότητα να ζωγραφίζεις σε κάθε νύχι και κάτι άλλο, από φατσούλες μέχρι καρπουζάκια και καρδούλες, φυσικά πολύχρωμα και όλα διαφορετικά μεταξύ τους. Εμείς την αγαπάμε ήδη πολύ! 

Negative space nails

Τα negative space nails είναι άλλη μία τάση που φέτος θα την γνωρίσουμε καλύτερα. Πρόκειται για συνδυασμούς χρωμάτων ή διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος που σχηματίζουν “κύματα” μεταξύ τους. Συνήθως επιλέγεται φυσική βάση ώστε να αναδειχθεί καλύτερα το σχέδιο. Φαίνεται πως αυτή η τάση έχει ήδη αποκτήσει το κοινό της!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *