Ιδέες για ανοιξιάτικο μακιγιάζ

Η άνοιξη έχει φτάσει κι αυτό σημαίνει πως μπορούμε να αφαιρέσουμε πολλά καλλυντικά από το νεσεσέρ μας. Όσο ανοίγει ο καιρός και η ζέστη γίνεται πιο έντονη, τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε στο καθημερινό μας μακιγιάζ λιγοστεύουν. Παρακάτω σου δίνουμε μερικές ιδέες για τέτοια ανάλαφρα μακιγιάζ. 

Ρουζ και σκιά

Πάρε με το πινέλο μια μεγάλη ποσότητα από το αγαπημένο σου ρουζ σε έντονο ροζ χρώμα και άπλωσέ το στα μάγουλα και στα ζυγωματικά σου σβήνοντάς το προς τα πάνω, δηλαδή προς τους κροτάφους. Στη συνέχεια πάρε μία απαλή σκιά και εφάρμοσέ την σε όλο το κινητό σου βλέφαρο. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις δώσει χρώμα στο πρόσωπό σου αλλά θα έχεις φωτίσει και το βλέμμα σου.

Eyeliner και μάσκαρα

Δώσε έμφαση στα μάτια σου και άσε εκείνα να μιλήσουν για σένα. Χρησιμοποίησε το αγαπημένο σε όλες μας eyeliner και κάνε ό, τι γραμμή θέλεις και σε εκφράζει. Είτε πιο παχιά, είτε πιο λεπτή, είτε πιο μακριά, δώσε στα μάτια σου το σχήμα που θέλεις. Στη συνέχεια τόνισε τις βλεφαρίδες σου με τη μαύρη μάσκαρα που θα τους χαρίσει τέλειο μήκος.

Έμφαση στα φρύδια

Δεν λένε άδικα πως τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου. Γι’ αυτό παίζουν κι αυτά ένα εξίσου σημαντικό ρόλο στο μακιγιάζ αλλά και στη συνολική εικόνα του προσώπου σου. Με ένα μολύβι φρυδιών, φρόντισέ τα όπως τους αξίζει και δώσε τους τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το μακιγιάζ. Χτένισέ τα, χάρισέ τους ένα ωραίο σχήμα και γέμισέ τα εσωτερικά καλύπτοντας τα κενά τους με το μολύβι. Αν θες να το τελειοποιήσεις πέρασε και μία στρώση μάσκαρα τις βλεφαρίδες σου και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Κραγιόν σε nude αποχρώσεις

Άσε τα χείλη σου να κλέψουν τις εντυπώσεις. Χρησιμοποίησε ένα μολύβι χειλιών και ένα μεταλλικό κραγιόν σε nude απόχρωση, φόρεσέ το από το πρωί μέχρι το βράδυ και λάμψε!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *