Το ρομαντικό μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Φεβρουάριος έφτασε και η μέρα των ερωτευμένων είναι κοντά. Αν είσαι έτοιμη για το ραντεβού σου αλλά δεν έχεις αποφασίσει τι μακιγιάζ θα κάνεις μην ανησυχείς, γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ! Θα σου παρουσιάσουμε το απόλυτο μακιγιάζ για τη συγκεκριμένη μέρα, που θα είναι το κατάλληλο όπως και να επιλέξεις να περάσεις τη μέρα σου.

Ξεκινώντας

Παίρνουμε το αγαπημένο μας concealer stick και διορθώνουμε τοπικά τυχόν σπυράκια ή κοκκινίλες. Με το ίδιο stick μπορούμε φυσικά αν θέλουμε να περάσουμε και την περιοχή κάτω από τα μάτια για να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους, αν υπάρχουν. Από το υγρό concealer αυτή τη φορά, βάζουμε λίγο στο καπάκι του ματιού μας που θα λειτουργήσει σαν βάση για τις σκιές. Μέχρι να στεγνώσει το concealer, με το μολύβι φρυδιών φτιάχνουμε τα φρύδια μας. Πρώτα με το χτενάκι του τα χτενίζουμε με ανοδική φορά και έπειτα γεμίζουμε αν υπάρχουν κενά. 

Το eye make up look

Από τη διπλή σκιά #512 επιλέγουμε αρχικά την πιο ανοιχτή απόχρωση και την απλώνουμε σε όλο το κινητό βλέφαρο αλλά και κάτω από το μάτι, στις κάτω βλεφαρίδες. Έπειτα με τη δεύτερη πιο σκούρα σκιά, σχηματίζουμε την εξωτερική γωνία στο μάτι μας. Με μία μαύρη σκιά τώρα, δημιουργούμε μία γραμμή πολύ κοντά στις πάνω βλεφαρίδες την οποία σβήνουμε προς τα έξω και την ενώνουμε με την προηγούμενη σκούρα σκιά. Στο εσωτερικό των ματιών βάζουμε λευκό μολύβι. Τέλος, περνάμε τις βλεφαρίδες μας με πολλές στρώσεις μάσκαρα για τέλειο μήκος.

Οι τελικές πινελιές

Πηγαίνοντας στο υπόλοιπο πρόσωπο το πρώτο μας βήμα είναι να βάλουμε το ρουζ. Συνεχίζουμε προσθέτοντας τη λάμψη που όλοι αγαπάμε, ειδικά μέρες σαν αυτήν που θέλουμε να είμαστε λαμπερές, το highlighter. Ολοκληρώνουμε με το αγαπημένο μας lipgloss επίσης σε ροζ τόνους. 

Να περάσετε τέλεια και να μοιράζεστε την αγάπη σας!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *