Πρωτότυπα Eyeliner για πολύ εντυπωσιακά eye looks

Το κλασικό eyeliner με τη μαύρη γραμμή είναι το βασικό σχέδιο που όλοι έχουμε τολμήσει και αγαπήσει. Υπάρχουν όμως και άλλα στυλ eyeliner που είναι λίγο πιο διαφορετικά, πολύ μοντέρνα και εύκολα να τα φτιάξεις. Ας δούμε λοιπόν κάποια που εμείς έχουμε αγαπήσει και σας προτείνουμε.

1. Χρωματιστή γραμμή eyeliner

Το χρωματιστό eyeliner είναι μια πολύ καλή αρχή για να αρχίζεις να πειραματίζεσαι και με άλλα στυλ. Μπορείς είτε να διαλέξεις κάποιο χρωματιστό eyeliner είτε να σχηματίσεις τη γραμμή με ένα μολύβι ματιών. Φυσικά επίλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει ανάλογα με τα χρώματά σου. 

2. Διπλό eyeliner

Με το διπλό eyeliner εννοούμε τη διπλή γραμμή. Πώς θα το πετύχεις; Είναι απλό. Όπως κάνεις τη μονή γραμμή στο πάνω κινητό βλέφαρο, στο τελείωμα της αντί να καταλήξει σε μία άκρη θα χωρίζεται σε δύο. 

3. Άσπρο μολύβι ματιού

Εδώ δεν σου προτείνουμε να αλλάξεις σχήμα ή σχέδιο, αλλά το εργαλείο του μακιγιάζ σου. Αντί για το eyeliner σου λοιπόν, πάρε το λευκό μολύβι των ματιών και κάνε την ίδια γραμμή που θα έκανες με το κλασικό σου eyeliner. Πρωτότυπο και εντυπωσιακό.

4. Dot eyeliner

Σε αυτό το στυλ κρατάμε την αρχική κλασική μορφή του eyeliner, τη μονή μαύρη γραμμή. Η διαφορά είναι όμως πως με το ίδιο eyeliner,  σχηματίζουμε στο πλάι ή κάτω από το μάτι, κουκίδες.

5. Line art 

Τελευταίο αλλά εξίσου εντυπωσιακό το συγκεκριμένο στυλ στο οποίο κυριαρχούν οι λεπτές γραμμές. Μπορούμε να επιλέξουμε όποιο χρώμα eyeliner επιθυμούμε, και με αυτό θα δημιουργήσουμε ένα περίγραμμα του κινητού μας βλεφάρου. Θα ξεκινάει από το πάνω μέρος των βλεφαρίδων, θα συνεχίζει με ανοδική πορεία προς το φρύδι χωρίς όμως να φτάσει μέχρι εκεί και θα κλείνει στο πάνω μέρος του κινητού βλεφάρου, παράλληλα με το φρύδι, πριν φτάσει να συναντήσει την άλλη άκρη της γραμμής.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *