Ποιες αποχρώσεις κραγιόν σου ταιριάζουν ανάλογα με την επιδερμίδα σου

Όλοι μας έχουμε δοκιμάσει να φορέσουμε διαφόρων υφών και αποχρώσεων κραγιόν. Κάποιες φορές γιατί είναι στη μόδα και κάποιες άλλες για να δοκιμάσουμε τί μας ταιριάζει, αφού πολλές φορές και παρά τις δοκιμές δεν είμαστε σίγουροι για το ποιες είναι εκείνες οι αποχρώσεις που θα αναδείξουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά μας. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθουμε λίγο καλύτερα ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν στον καθένα μας.

Για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτόν το διαχωρισμό πρώτα πρέπει να βρούμε τον τόνο της επιδερμίδας μας. Συνήθως τους διαχωρίζουμε σε ψυχρούς και θερμούς. Αλλά πρέπει να αναφέρουμε ότι μπορεί να υπάρχουν και ουδέτεροι. 

Ψυχροί τόνοι επιδερμίδας

Για να βεβαιωθείς ότι ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία πρέπει να μάθεις κάποια χαρακτηριστικά της. Οι άνθρωποι με τον πιο ψυχρό τόνο επιδερμίδας είναι συνήθως οι πιο ανοιχτόχρωμοι, πιθανά αυτοί που καίγονται πιο εύκολα στον ήλιο πριν μαυρίσουν. Αν η επιδερμίδα σου έχει ψυχρό τόνο, τότε το δέρμα σου θα πρέπει να έχει αποχρώσεις ροζ, κόκκινες ή γαλαζωπές. Επίσης και σαν έξτρα συμβουλή, σε αυτές τις επιδερμίδες είναι που ταιριάζουν τα ασημένια κοσμήματα!

Αν λοιπόν ανήκεις σε αυτήν την πρώτη κατηγορία το πρώτο που πρέπει να αποφύγεις είναι τόσο οι πορτοκαλί όσο και οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις κραγιόν καθώς πολύ εύκολα θα σε κάνουν να μοιάζεις “άχρωμη”. Προτίμησε λοιπόν τα πιο έντονα και βαθιά χρώματα, ακόμα και αν διαλέξεις κάποιο κλασικό κόκκινο διάλεξε το πιο βαθύ, εκείνο που θα έχει μέσα και μπλε ή μοβ υποτόνους. 

Θερμοί τόνοι επιδερμίδας

Αν ανήκεις εδώ θα το καταλάβεις εύκολα. Το δέρμα σου θα πρέπει να έχει κίτρινες ή χρυσαφιές αποχρώσεις. Φυσικά αν ανήκεις στην κατηγορία αυτή, το καλοκαίρι το δέρμα σου μαυρίζει πολύ εύκολα. Τέλος, εσένα σου πάνε καλύτερα τα χρυσά κοσμήματα!

Σε αυτά τα δέρματα ταιριάζουν τα κραγιόν με πορτοκαλί αποχρώσεις αλλά και τα πιο έντονα και φωτεινά κόκκινα. 

Ουδέτεροι τόνοι επιδερμίδας

Εννοείται δεν μπορούμε να παραλήψουμε και αυτήν την κατηγορία. Οι ουδέτεροι τόνοι δέρματος δεν είναι άλλοι από εκείνους που συνδυάζουν και τις δύο παραπάνω κατηγορίες μαζί. Εδώ όμως δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη δυσκολία καθώς σε αυτήν την περίπτωση ταιριάζουν σχεδόν όλες οι αποχρώσεις κραγιόν. Οπότε αν ανήκετε εδώ μην διστάσετε να επιλέξετε να φορέσετε ό, τι επιθυμείτε!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *