Κλέψε την παράσταση… με το eyeliner σου!

Λένε πως το πρώτο πράγμα που κοιτάζει κάποιος πάνω μας είναι τα μάτια μας! Το πιο εκφραστικό σημείο του προσώπου μπορεί να τονιστεί τόσο – όσο, για να κλέψει όλα τα βλέμματα. Ορισμένες φορές μόνο με το eyeliner! Για εσένα όμως, που θα ήθελες να το πας ένα βήμα παραπέρα, έχουμε την απόλυτη πρόταση. Δοκίμασέ το, ακολουθώντας τα βήματα που σου παραθέτουμε παρακάτω!

Εxtreme Winged Eyeliner Look

Βήμα 1

Όπως στην αρχή κάθε look βάζεις makeup, έτσι και εδώ μπορείς να ξεκινήσεις έχοντας ως βάση το concealer, ώστε να σταθεροποιηθούν στη συνέχεια καλύτερα η σκιά και το eyeliner. Μπορείς να το απλώσεις με ένα πινελάκι ή ταμποναριστά με τα δάχτυλά σου. H επιλογή είναι δική σου.

Βήμα 2

Χρησιμοποίησε μία σκιά σε κίτρινους ή χρυσαφί τόνους και άπλωσέ την σε όλο το κινητό βλέφαρο. Μπορείς να απλώσεις λίγο και στο κάτω μέρος του ματιού, ακολουθώντας τη γραμμή των βλεφαρίδων.

Βήμα 3

Διάλεξε μία σκιά σε πορτοκαλί ή κεραμιδί τόνους και εφάρμοσέ την στην εξωτερική γωνία του ματιού σου, αλλά και στην εξωτερική καμπύλη του κινητού βλεφάρου. Δώσε έμφαση και βάθος με μία δεύτερη στρώση και προσπάθησε να σβήνεις με ανοδικές κινήσεις.

Βήμα 4

Και η στιγμή που περίμενες έφτασε! Το eyeliner είναι αυτό που θα απογειώσει το look σου! Τράβηξε μία γραμμή eyeliner από την αρχή του άνω βλεφάρου, κατά μήκος των βλεφαρίδων,  μέχρι το ύψος που εσύ επιθυμείς, αρκεί να δημιουργεί μία καμπύλη προς το τέλος. Από το τελείωμα του eyeliner, τράβηξε άλλη μία γραμμή προς το εσωτερικό του κινητού βλεφάρου και ολοκλήρωσέ την μέχρι τη μέση.

#ExtraTip: Για πιο δραματικό look, σχημάτισε μία λεπτή γραμμή στο κάτω βλέφαρο, ώστε να συναντάει παράλληλα την επάνω.

Έτοιμη για το πάρτυ!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *