Ιδέες μακιγιάζ για μια Halloween εμφάνιση!

Μπορεί το Halloween να μην ανήκει στην ελληνική παράδοση, ωστόσο υπάρχουν πολλά events και parties, που διοργανώνονται στο πλαίσιο κάθε χρόνο. Και μια πρόσκληση σ’ ένα τέτοιο party, δεν απαιτεί απαραίτητα ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου έκανες την υπέρβαση, μ’ ένα εντυπωσιακό makeup look; Και το καλύτερο; Έχεις ήδη σίγουρα, τα προϊόντα που θα χρειαστείς, στο νεσεσέρ σου!

Αν λοιπόν έχεις όρεξη για μασκάρεμα φέτος, παρακάτω θα ανακαλύψεις 3 φανταστικές ιδέες μακιγιάζ για Halloween, για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει!

Ένα μαύρο μολύβι, είναι όλα όσα χρειάζεσαι

Ποιος λέει, πως για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό look, χρειάζεσαι απαραίτητα πολλά προϊόντα; Κι’ όμως, το βασικό στοιχείο του απόλυτου halloween makeup, είναι ένα μαύρο μολύβι ματιών. Μη χάνεις καθόλου χρόνο! Πάρε το Μολύβι ματιών – #101 – Black Diamond και πέρνα το περίγραμμα των ματιών σου, από πάνω και από κάτω. Χρησιμοποίησε το ίδιο μολύβι και στα χείλη σου, σχηματίζοντας το περίγραμμα και σε αυτά. Προχώρα, με τη Μονή Σκιά – 470, σε μαύρη απόχρωση και βάψε όλη την έκταση του βλεφάρου σου. Ως έξτρα πινελιά, μπορείς να προσθέσεις από τη μωβ απόχρωση της Διπλής Σκιάς – #512, τόσο στην εξωτερική, όσο και στην εσωτερική γωνία των ματιών σου. Τέλος, βάλε στα χείλη σου μια καλή στρώση από το Υγρό Κραγιόν Matte – #548 (Night Kisser). Είσαι έτοιμη για trick or treat!

Do it like Joker

Δεν έχεις ιδέα τι να ντυθείς και ψάχνεις το απόλυτο κοστούμι, μια ώρα πριν το παρτυ που σε έχουν καλέσει. Άστο πάνω μας! Αρχισε από τα μάτια σου, απλώνοντας σε όλο σου το βλέφαρο, από την πιο τέλεια μωβ απόχρωση, της Μονής Σκιάς – 468. Κάνε το look σου πιο dramatic, όχι με μια, αλλά με δύο γραμμές eyeliner, μια πάνω και μια κάτω από τα μάτια σου, γνωστό και ως double style eyeliner! Για να το πετύχεις, χρησιμοποίησε το Extra Black Smooth & Easy Pen Eyeliner #289, με έντονο μαύρο χρώμα και αδιάβροχη σύνθεση, που θα κάνει το μακιγιάζ σου να κρατήσει όλο το βράδυ. Συνεχίζοντας, αν θέλεις να πετύχεις το απόλυτο Joker look, φυσικά δεν πρέπει να παραλείψεις να χρησιμοποιήσεις το πράσινο χρώμα στο μακιγιάζ σου. Δοκίμασε, λοιπόν, να βάψεις τα φρύδια σου, με το Μολύβι ματιών – #107 – Green Forest. Απλά τέλεια! Φεύγουμε από την περιοχή των ματιών και πηγαίνουμε σε αυτή των ματιών, όπου θα επιλέξουμε μια κλασική, αλλά to the point επιλογή. Πέρνα λοιπόν, τα χείλη σου με μια γενναιόδωρη στρώση από το Υγρό Κραγιόν Matte – #527 (Scarlet Red)

Cow style

Το cow print είναι ένα πολυαγαπημένο trend στα ρούχα και στα νύχια, ήρθε η ώρα λοιπόν να το δοκιμάσεις και στο makeup σου. Για αρχή, κάλυψε όλη την επιφάνεια του προσώπου, αλλά και του λαιμού σου, με τη Μονή Σκιά – 459, σε άσπρο χρώμα. Για να ολοκληρώσεις το print, χρησιμοποίησε το Eyeliner Μαύρο #204 και σχημάτισε σε όλη την επιφάνεια ακαθόριστες κηλίδες σε διάφορα μεγέθη, όπως το cow print. Η βάση σου είναι έτοιμη. Συνέχισε, προσθέτωντας τόσο στα μάγουλα σου, όσο και στην άκρη της μύτης σου από το Ρουζ Silky #450 – Cantaloupe. Μια ακόμη ροζ πινελιά δώσε και στα χείλη σου, χρησιμοποιώντας το Κραγιόν Sixteen – 406 – Pale Peach. Σχεδόν τελείωσες! Μην ξεχάσεις, να τονίσεις τα μάτια σου, με τη Μάσκαρα Magic Eyes – #298, δίνοντας στις βλεφαρίδες σου τον απαραίτητο όγκο. 

Extra Tip

Ολοκλήρωσε το makeup look σου, βάφοντας τα νύχια σου με το απόλυτο halloween χρώμα, το SixLak – #169 (Black Lust).

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *